2010-01-12 12:16:57• hírek • Szatmar.ro

Angliából vesz védőt a CFR

A jobb oldali szélső mellett egy középső védőt is tesztelnek az erdélyiek.

Nicolae Dica érkezése után egy újabb igazolást jelentett be a Kolozsvári CFR labdarúgó csapatának vezetősége: a listavezető leigazolta Kasali Yinka Casalt, az angol harmadik osztályban szereplő Swindown Town jobb oldali védőjét.

„Ő egy olyan védő, aki nagyon tetszik nekem, nagyon gyors. Hosszú távra tervezünk vele", nyilatkozta Iuliu Muresan a 22 esztendős futballistáról, aki fiatal kora ellenére már három országban is szerepelt. A Londonban született, de nigériai felmenőkkel rendelkező bekk a Fulhamben nevelkedett, majd szerepelt az amerikai DC Unitedben és holland Cambuur Leeuwerdenben, innen vette meg a Swindown 2008-ban 75.000 euróért. Casal 2006-ban tagja volt a nigériai utánpótlás-válogatottnak, amellyel részt vett a Ruandában megrendezett U20-as Afrika-kupán.

A vasutasok mellesleg a törökországi edzőtáborban Casal egy korábbi, swindown-i csapattársát, a kongói Kinshasában született Patrick Kanyukát is tesztelik. A 22 éves középső védő a Leyton Orientben nevelkedett, megfordult a Queens Park Rangersben, jelenleg az angol negyedik osztályú Northampton csapatát erősíti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: